GOTT NYTT ÅR

ska strax ge mig av till tåget som ska ta mig till malmö där jag ska spendera mitt nyår med friends. ville bara passa på att önska alla ett gott nytt år så ses vi igen 2007

puss och kram

arg och ledsen

det är det jag är nu och sjukt ledsen varför kan jag inte få en break jag pallar snart inte mer.

imon är det nyår woho hur kul känns det efter detta beskedet. ännu en tenta underkänd och just nu känn det inte som jag kommer hitta de krafterna som behövs för att fixa detta det finns ju inte att jag får ligga back två kurser det gör det bara inte attans också.

jag hoppas verkligen det nya åter kan komma med bättre nyheter för just nu känns mitt liv som ganska misslyckat.

God Fortsättning

tur man hade önskat sig pengar i julklapp flör mkt csn fick man inte klara ju sig precis till hyra och räkningar. annars har jag haft en trevlig jul och träffat all släkt som tur var blev det en lugn och skön jul med inte så mkt julklappshysteri vilket har varit underbart.

igår var det den beryktade juldagen och då är det jägers mm och man insåg att man börjar bli för gammal för detta var inte så kul som förra året men fick träffat en del gammla kompisar vilket var trevligt. Förfesten nera på golfklubben däremot var inte helt fel det fixade ni bra P.  Mycket folk och god stämning kan inte bli bättre.

Ja det var kort om min jul nu ska jag ta igen mig lite under resterande dagarna...fast det förstås skulle behöva plugga lite resovisning a ja det löser väl sig hoppas jag.

nä nu ska jag gå och läsa lite skönlitteratur för omvändningsskull

puss och kram och god fortsättning.


tentan äntligen över

och precis som jag trodde var den extremt svår inte mkt ett göra än sitt bästa vilket kanske inte betyder att jag blev godkänd men det är inte mkt jag kan göra åt det nu.

nu är det jullov och vad ska man då göra inte blir det att ta det lungt i alla fall har ju hur mkt som helst att ta igen i skolan tre tentor antagligen efter dagens..skumt har fortfarande inte fått reda på omtentan av MOLen.
nä jág ska nog ut och gå en runda det är ju fint väder och allt..

later

snart tenta dax

igen .. ja tiden flyger på och på onsdag är det dags att skriva ännu en tenta ekonomistyrning denna gång alldeles för mkt att komma ihåg men jag ska banne mig göra så mkt jag kan för att klara denna hade varit så skönt att inte behöva tänka på detta igen.

en sak jag ahr kommit fram till är att det är faktiskt ganska intressant när man väl lär sig det och känner att man förstår allt så är det riktigt skoj men om man inte förstår är det sjukt frustrarande.

var hemma i helgen för att få lite gjort vilket jag fick var riktigt skönt det börjar bli riktigt fint där hemma nästan alla möbler är på plats. sen fick jag även träffa kusinerna frå G vilket var nice det var ett tag sen.

nä snart är det prbr se ya later 

Bra och Dålig

Igår hade jag en både bra och dålig dag det som var bra igår var att jag till slut tog tag i mitt liv och bestämde mig för att gå på bartömningen på V vilket var nice jag fick dansa av mig rejält blev lite tröttsamt på slutet men annars var det kul.

så till det dåliga jag fick ditcha ett av mina span tyvärr det bästa på grund av flickvän what to do..men på ett sätt var det bra för då borde jag kunde släppa det...nej jag tor inte det kommer vara så lätt.
 
ok för att lämna festlivet en del så fixade vi boplats till åre idag woho vi fick en hel stuga för oss själva vilket inte är helt fel vi kommer nog ha riktigt skoj vi kan ju hoppas.

just nu sitter jag och väntar på de första två maskinerna tvätt jag slängt in då jag var i stort behov att tvätta hade typ inga kläder kvar i min garderob. sen ska jag ta och packa min väska eftersom jag ska åka hem till föräldrarna i helgen för att försöka få ordning på mitt pluggande måste verkligen fixa denna tentan men med min otur vet i hundan..nej nu måste jag verkligen ta tag i skolan kan ju inte fortsätta såhär.

usch ja nä det ska verkligen bli riktigt skönt att ha jullov det finns ett stort behov av det nu.

 Fatta att det är julafton nästa söndag och det har fortfarande inte synts en snöflinga falla från himlen *snyft*

nä nu ska jag ta tag i mitt liv i alla fall för idag

puss och kram


härliga skratt

kom tillbaka från stockholm i tisdags kväll rena kaosen i göteborg, då vi tog en liten omväg dit, på grund av översvämmningar. så från göteborg blev vi bussade till kungsbacka,tror jag det hette, där visste typ ingen någonting så vi börja bli lite oroliga om vi skulle komma hem över huvud taget. till slut rullade tåget sakta in på perrongen och vi kunde slappna av igen vid det här laget var vi redan en och en halv timme försenade. till slut anlände vi i alla fall i H efter en lång dag av resande.

Men tillbaka till Stockholm kom upp tog oss till båten vi skulle bo på och checka in sen gick vi och åt och tog en liten tur på stan. Tillbaka till båten och fixa till oss innan vi tog tunnelbanan till globen där vi såg en riktigt nice konsert med red hot chilli peppers.

men vi hade en riktigt rolig resa och vi fick oss ett par  härliga skratt.

sen var det bara att komma tillbaka till verkligheten och ta tag i allt skolarbete igen..vilket gick bra igår men idag har det gått sämre då jag inte gjort ett dugg. whooops

ska kanske ut ikväll på bartömning men har inte bestämmt mig än vi får helt enkelt se

red hot

to the big capital

och då menar jag Stockholm Sverige. ja det är dit jag ska åka imon har inte riktigt fattat det än vi ska då upp dit för att titta på red hot chilli peppers och det är ju inte helt fel.

igår var det julfest det var trevligt blev många lusse ullar och öl...gick vidare till V där det var packat med folk vilket gjorde det riktigt svårt att dansa så det var inte speciellt kul gick hem vid halv 2. sen gick jag upp vid 11 idag och gick och träna visa sig att jag hade träningsverk sen gårdagens styrketräning nice i alla fall var vi på street dance vilket var svårt men kul en riktigt duktig kille som undervisa lite söt var han också så det blev ett plus i kanten.

usch jag skulle ha pluggat idag men har försökt fixa lite med att skriva ut foto gick sådär får nog se om jag kan hitta en manual någonstans där det står hur man ska göra.

nej nu ska jag packa inför morgondagen

i´ll be back in 2 days se ya then


vad tiden går

det är den 7e dec tyvärr ingen snö bara en massa rregn och blåst vilket är ganska tråkigt om jag får säga så jag är faktiskt sugen på lite snö nu.

men herre gud tiden går vekligen fort om ca två och en halv vecka är det julafton hoppas det är vitt ute då annars känns det inte riktigt som jul eller jo det kanske det gör vi får helt enkelt se..vi ska i alla fall fira vår första jul i det nya huset och det kan nog bli riktigt mysigt ser verkligen fram emot hur slutresultatet med alla möbler har blivit.

har haft en trevlig dag gick på den tidiga föreläsningen vilket var trevligt för jag fick titta på lite ögongodis och sen gick jag och åt lunch med A för vi hade inte setts på länge så det var jätte kul att träffas och snacka lite...vi ska ju sticka till stockholm på mångad för att titta på red hot chilli peppers det är inte varje dag man får göra det och det ska verkligen bli kul...skönt att komma ifrån skolan lite kommer dock antagligen bli lite plugg resan upp och hem men det gör inget.

sen är det tentadags igen och marina ligger som vanligt back och har svårt att hitta motivation den är dock mkt bättre än till förra tentan så då kanske jag kan få de där extra fem poängen som jag sakna på förra men det är inte bra att spekulera kring det nu vi får ta det sen efter tentan är skriven..

är i alla fall skönt att må bättre hoppas bara det lönar sig...

nä back to reality 

bättre dagar

ja man har väl sina bra dagar och sina dåliga dagar idag har jag haft en ganska bra dag med tanke på hur många dåliga jag haft på sistonde.

 aja nä ska verkligen ta tag i det här pluggandet nu ska faktiskt gå och göra det nu

se ya later

vad ska hända?

jaha har typ precis sett klart greys anatomy och herre gud vad ska hända next. jag menar ska M bara utnyttja G eller ska det bli något seriöst av det hela jag tror det kan gå riktigt illa.

idag har varit en ganska bra dag fick läst några kapitel men har fortfarande mkt kvar sen var jag och träna med C både dans och abs riktigt nice men det kommer kännas imon då det var ett tag sedan min kropp fick jobba så hårt. =)

nej ska nog gå och lägga mig snart

se ya

mitt liv idag

Innebär PANIK, ÅNGEST och FRUSTRATION kan ju inte bli bättre.

happy feet

såg filmen happy feet igår den handlar om en pingvin som inte kan sjunga och som gör konstiga saker med sina fötter =) riktigt söt film faktiskt och smått rolig och lite sorglig såklart..fast av någon anledning är alla filmer jag ser det utom kanske skräkisar fast dem tittar ju inte jag på så det är inte så konstigt att jag inte tycker de är sorgliga....ok det lät lite skumt va?

jaja vakna i morse av mig själv hur skönt är inte det att slippa väckas av en klocka helt uuunderbart...
och eftersom solen titta in genom mina persienner bestämmde jag mig för att gå en lång runda och så blev det var ute en hel timme nice. tyvärr försvann solen i slutet och det blev lite kyligt.

fatta att det redan är december och snart är det jul och ingen snö så långt ögat kan nå hur tråkigt är inte det? jag gillar snö det ska antingen vara kallt och snö eller varmt och sol allt mitt emellan är tråkigt..speciellt allt regna man blir så blöt =)

nä idag hade jag tänkt vara lite duktig och faktiskt försöka komma ifatt lite i pluggandet har inte börjat än men dagen är ju inte slut..meddelar senare hur det gick. jag har gett mig fan på efter resultatet igår att fixa nästa tenta jag pallar inte med dessa motgångar mer..har haft alldeles för många under mina få år på denna planet.

nä nu ska jag dyka ner i boken känner att det kan gå sådär då mina ögonlock börjar påverkas av tyngdlagen det vill säga börjar dra sig neråt..=)

nä till boken


rekord i julklappshopping och tentaresultat

ja idag har varit en bra och dålig dag..först gick jag upp kl 6 vilket är alldeles för tidigt en lördag sen gick jag och skrev omtenta i MOL kursen kändes inte 100% igt men men det är väl inte hela världen det är inte så att jag inte får fler chanser...ja i alla fall tyckte jag var värd lite shopping så jag stack till köpcentrat och handla de enda julklapparna jag skulle handla för iår tog bara en timme två om man räknar bussturerna också...gillar verkligen inte att shoppa kring jul folk är helt galan nog därför det gick så fort...

sen kom jag hem och visst hade vi fått reda på tenta resultatet från redovisningen och ja jag slog rekord här också i antal poäng från G japp två gånger på raden har jag haft fem poäng från G kan man bli mer frustrerad tror inte det..samtidigt kan jag inte låta bli att skratta åt det hela jag menar vem har sån otur...hahaha samtidigt är jag ganska nöjd trodde faktiskt inte att jag skulle få så många poäng med tanke på hur många uppgifter jag inte kunde...mitt liv är för tillfället ganska upp och ner

imon ska det tas nya tag och förhoppningsvis slutar det regna då...

nä nu ska jag se klart min film sen ska jag slappa och kanske gå och lägga mig tidigt får se

så fram till nästa gång puss och kram

Idol avslutad vann rätt man?

ok det blev marcus jag vet inte vad jag ska tycka ska jag vara ärlig ville jag nogg att erik skulle vinna men de var grymt bra båda två..

nu ska jag sätta mig och fortsätta plugga till tentan jag har imon ska bli lite spännande med tanke på hur lite tid jag haft till det...just nu käns det sådär faktiskt....hatar tentor varför ska man behöva plåga sig igenom något sånt för det tär verkligen på en man mår psykiskt dåligt av pressen.

nä nu ska här inte spillas mer tid


bed of roses jag ryser i hela kroppen underbar låt och erik gjorde den superbt

puss

RSS 2.0