OJ!

Marina somnade

Marina vill fortsätta sova :(

skärpning Marina

tog tag i mitt liv igen

i alla fall ett tag då jag ringde och fråga vad som hänt med min externa hårddisk som jag lämna in på reparation i mellandagarna efter en liten olycka..fick i alla fall svaret att jag skulle få en ny då det tagit så pass lång tid att fixa problemet vilket inte gör mig något kanske lite störigt att det inte finns en möjlighet att få tillbaka den information jag hade på den dock var tex all min musik vilket är lite tråkigt men det ska nog gå att fixa.

fick i alla fall det av mina axlar nu kan jag gå vidare med att vara sur på bokus som jag fortfarande inte fått min nya studentlitteratur jag menar det sår ju faktiskt att det ska ta mellan 3-6 dagar och nu har det gått 7 det kan jag ju inte acceptera speciellt inte när jag redan ligger efter på grund av vår lilla tripp till åre (vilket jag inte ångrar).

ska i alla fall försöka sätta mig med ekonomistyrningen efter lunch återstår om det blir så men jag har i alla fall tänkt tanken 

LATER!


 

ingen vila

jaha ingen vila här inte nej efter omtentan i lördags tog jag tåget in till lund där min kära kusin fyllde 23 och hade big party vilket var bara såååå kul..det var verkligen jätte kul att träffa alla och det blev en hel del drickande så blir det alltid när halva släkten är med vet inte varför..

vaknade i alla fall dagen efter och mådde bäst av oss alla´vilket var skönt men grymt sliten var jag vilket jag märkte när jag satte mig på¨tåget tillbaka till hbg och typ somnade direkt..

kom i alla fall hem och tänkte nu ska jag inte göra ett dugg men blev då bjuden på fika och back av kärleksmums mumsigt värre det var trevligt också slippa sitta i lägenheten hela dagen och inte göra något alls...tvättade sedan och gick sedan och lade mig då jag var döds trött. 

idag sken solen vilket var helt underbart så jag drog mig ur sängen och gick på en promenad vilket var uppfriskande tog nog på mig för lite kläder dock för när jag kom hem frös jag så jag var tvungen att ta en lång varm dusch vilket hjälpte lite...sen var det föreläsning ganska intressant det handla om alkohollagen.

så tillbaka till ingen vila jag har fortfarande en omtenta kvar vilket är den 10e och jag vill verkligen inte sätta mig och plugga mer ekonomi tycker reovisningen räckte men ickke nej och sen är jag efter i civilrätten också aja det löser sig väl det är ju tänkt att det ska göra det.

nej man kanske ska plugga ...later   

i´m back from the slopes


Me and P njuter av varm choklad och baileys mm gottigt hitta en riktigt trevlig lite off pist backe som vi gillade tyvärr var det i denna backe som P hamnade ute bland träden smått mörbultad men överlevde vilket var såå skönt att höra.

förutom denna lilla incident hade vi en riktigt trevlig vecka men ganska mkt skidåkning men även lite party. hade en liten flash back från mitt förflutna vilket ficka mig i obalans i en dag vilket var jobbigt men det har nog löst sig..lite jobbigt när det händer vet inte vad jag ska göra det är grymt frustrerande.



ännu en härlig snö bild då det finns en stor brist av denna vara här nere i skåne.

nä har omtenta imon så nu ska jag gå och plugga later

Åre here we come

ja då var det äntligen dags för en liten semester en semester där vi stannar i Sverige. Jag ska med ca 99 andra studenter åka med buss upp en av studentveckorna i Åre.

så för att förbereda denna resa åkte jag, P och T över till danmark idag för att inhandla det mest nödvändiga i spritväg som vi kan tänkas behöva under denna femdagars vistelse i det svenska fjället.

Sen gick njag hem och sov då jag haft ont i huvudet större delen av dagen tyvärr sen har jag faktiskt pluggat men fortfarande mkt kvar tyvärr.

imon ska allt packande ske antar att jag i alla fall inte kommer få ro med att plugga imon vi får se..

men nu ska jag slappa lite kramizzar

vimmel

 Sitter just nu i skolans cafeteria då alla andra ställen på denna lilla skola var upptagna och försöker skriva på vårt flummiga ekonomiarbete..det går sakta frammåt om man säger så.

igår satt jag instängd i min säkra lilla lägenhet medan en massa hemskheter ven utanför det var både stark vind och kulor ja riktiga kulor faktiskt då en man blev skjuten fem minuter från mig så hemskt. det var verkligen nära också är så glad att jag inte satte en fot utanför min dörr igår det kunde ju gått åt skogen helt enkelt.

Tittade på film igår och vräkte i mig en massa onyttigheter som vanligt måste verkligen bättra mig på den punkten a ja inte mkt att göra åt det nu. såg i alla fall the black dahlia med Josh Hartnett mfl lite annorlunda film kan inte riktigt bestämma mig om jag gilla den.

nej får kanske återgå till arbetet  later

cocktailparty

japp det var det jag var på igår men mina nyinköpta skor som jag är sååå nöjd med.

idag har jag faktiskt varit duktig har gjort en hel del skolarbete fram till att jag kom till en uppgift som var ganska stor och då palla jag inte skriva av allt så imon ska jag nog försöka hitta en bok där ingen skrivit i och kopiera resten så kanske allt går mkt fortare.

tillbaka till festen igår den var verkligen jätte trevlig med en massa trevligt folk och god stämmning och maten ska vi inte snacka om det var super gott. när alla sen gick ut tog jag mig dock hem för att sova lite inför dagens arbete som nu har tagit slut tyvärr.


om en vecka kommer jag och en massa andra studenter befinna oss i någon skidbacke någonstans i åre då vi ska upp och njuta av studentveckorna de har arrangerat där varje år. det ska bli sååå kkul ser verkligen fram emot det.

nä nu ska jag titta på film se ya 

Grym Afrikansk Dans

igår var jag på den fräckaste träningskursen någonsin affro power dance tror jag det heter, en afrikans dans, den var riktigt jobbig men otroligt kul och befriande. Idag har jag däremot grym träningsverk i ryggen vilket aldrig har hänt innan och det är ganska obehagligt faktiskt.

Fick sova länge idag det var ju faktiskt skönt och har fått gjort lite skolarbete dock fortfarande långt ifrån klar men en bit på väg...ska i alla fall upp tidigt imon och sitta på skolan och skriva på den nya uppgiften som vi fått ska bli intressant vet inte riktigt hur vi ska få ihop det men det löser vi när vi kommer dit.

Nu ska jag fortsätta vara duktig se ya later

flum

jaha vad ska man skriva idag fick i alla fall fixat så att man numera kan se mina inlägg igen de har inte publicerats som de ska men nu är det fixat gut.

jaha det här pluggandet går sakta men säkert farmåt vet fáktiskt inte riktigt hur det ska gå bra förhoppningsvis. har i alla fall fått nya uppgifter att ta tag i och det är inte den lilla uppgiften men vi ska nog kunna klara ut det hela. tyvärr är det samtidigt som mitt tenta plugg men jag ska nog kunna hitta motivationen.

herre gud skolan är verkligen ett stort problem för mig hoppas bara att det slutar vara så här jobbigt länge till..är faktiskt ganska rastlös tur jag ska och träna om en timme.

borde egentligen städa för det ser hemskt ut i min lägenhet nej nu ska jag käka min glass

mumsigt

böcker framför filmer

ok eftersom jag äntligen tagit mig igenom da vinci koden i bok form så tänkte jag att jag var tvungen att se om filmen var något bra men icke nej herre gud vad mkt den hoppa över blev riktigt besviken faktiskt. ok jag hade väl inte trott att den skulle kunna vara lika detaljerat som boken men bättre än detta kunde de varit de har ju faktiskt tagit bort en del viktiga saker enligt min mening.

jag har faktiskt sett filmer som har varit bra inte lika bra som boken men ändå bra dvs de har fått med de viktigaste delarna tycker jag. visst kan jag förstå att man inte kan överföra en bok bara sådär till film men ska man försöka ska man i alla fall anstränga sig sjukt mkt ungefär som sagan om ringen filmerna visst det saknas vissa detaljer där med men i detta fall gör det inget för filmerna är grymt bra.

a ja detta är i alla fall min åsikt

idag har jag tränat herre gud två gånger nej tre gånger under samma vecka det var ett tag sedan. var lite jobbigt dock eftersom jag fortfarande hade träningsverk från i förgår men jag är glad ändå känner mig faktiskt ganska duktig. sen gick jag hem till P och så baka vi kärligsmums vilket var mumsigt värre och snacka en massa härligt det är så skönt att bara få umgås med sina kompisar och ha trevligt.

så som ni kanske förstår blev det inte mkt pluggande idag men jag ska försöka ta igen det imon
men jag återkommer med det =)

just nu sitter jag och ser en live konsert med josh groban på ettan herre gud den killen kan verkligen sjunga ryser i hela kroppen synd att en hel del av låtarna är på ett språk man inte rïktigt förstår men det gör inget han är ändå bra.

nä nu ska jag avsluta här

puss och kram

ännu en vanlig dag

har haft grym täningsverk idag efter gårdagens styrkepass men gud vad skönt att känna att man fått jobba lite...gick i alla fall upp vid 9e idag för att gå med C till skolan kl 10 där vi sedan satt till kl 14 och pluggade....andra dagen på rad nu helt otroligt men jag ligger ändå lite back i planeringen. Sen gick jag hem och gjorde typ ingenting fram till kl fem då jag gick och tränade lite mage och rygg nice snacka om tufft pass och sen hem och laga god potatissoppa mumsigt.

sen har inte jag gjort mkt mer idag en ganska bra dag faktiskt.

imon ska jag sova tills jag vaknar vilket är det bästa sättet att vakna på enligt mig =) sen ska jag fika med P vilket ska bli trevligt har ju inte setts något nu under lovet så det ska bli nice.

hmm vad har jag mer att berätta jo jag försöker ordna upp mitt liv igen efter en stor jordbävning det senaste halvåret...så nu är det bara att bygga på från grunden vilket är ett ganska tufft jobb men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen det är ju faktiskt ett nytt år och allt kan hända hoppas bara det mesta är positivt.

fatta vad sjuka drömmar man kan ha jag hade en sådan idag den var helskum det var en massa om att cykla nära ett stup och kidnappningar eller försök till kidnappningar och annat man blir nästan lite rädd när man tänker på det.

nä nu ska jag plugga vidare lite later

puss och kram


tandläkarskräck

tur man inte har det för imon är det dags att sätta sig i stolen och bli halvt bedövad i munnen ja som tur e hade jag hålen på samma sida =)

sen bär det av hem igen till min egna lilla lägenhet då två veckor hemma med föräldrarna utan tv räcker gott och väl inget ont menat då jag älskar min familj det är bara dags att ta tag i mitt eget liv på egen hand igen.

hoppas alla kära vänner har haft ett underbart lov ser verkligen fram emot att få träffa er igen  puss på er

så nästa gång vi ses är i storstan

pussar och kramar från mitt i skåne

RSS 2.0