hmmm

ja vad ska jag skriva har inte varit speciellt duktig på att hålla mig uppdaterad här men ska se om jag kan komma ihåg allt som hänt sedan sist..

...jag och tjejerna va iväg på en proffesionell fotografering..eller ja det skulle vara professionellt men jag blev inte speciellt nöj med sminkning och hår...det var i alla fall en trevlig dag med goda vänner =)

efter det var jag på ett möte med en representatnt från skolan i australien som jag tänkt söka till..hon var verkligen jätte trevlig och hon hjälpte mig ta vissa beslut...det blir ett år studier med event =) ser verkligen fram emot det..sen kanske det blir ett halvår till för uppsats skrivande men det kommer jag nog bestämma senare.

sen har vi börjat på C-uppsatsen och det går fruktansvärt segt och tiden bara flyger iväg...jag menar snart ska jag ta min examen och avsluta min astudier i HBG och det känns helt overkligt..

efter fotograferingen insåg jag att det var dax att göra något drastiskt med mitt utseende känndes fruktansvärt att se sig själv på bild..har i alla fall enligt min egen åsikt varit duktig med att inte äta så mkt godis och börja äta lite bättre saker och framförallt träna... vilket har blivit något roligt så det är ju skönt. =)

men sen var jag och mamma iväg idag och skulle prova något medel som ska hjälpa till att lösa upp fettceller så kroppen kan ta hand om fettet för att bryta ner det..var ganska skeptisk från början men sen bjöd ju mamma denna gång..vilket jag är evigt tacksamför =)...men GUD vad öm jag är inser hur fruktansvärt det måste vara för personer som genomgår rejäl plastik operation..aja får se om det blir något bra utav det här..även om det blir det tror jag inte jag kommer göra det igen ska köra hårt på träningen istället =) 

tror det var allt för tillfället..sommaren är på väg vinterjackan flyttad till garderoben och alla är mkt gladare...kan egentligen inte bli bättre än så...solen är vår bästa vän =)

hej hopp

vårbild

image33

Vår!!

Vilken underbar dag vi hade igår solen sken och gjorde alla människor vackrare och lyckligare. Trots att våren börjar visa sig så har jag inte lyckats fånga upp den där känslan av lycka har en massa annat att tänka på.

Kandidatuppsatsen har satt igång och jag är redan stressad..och när jag är stressad jobbar jag inte speciellt effektivt tvärtom jag hittar hela tiden nya ursäkter att inte sitta med uppgiften i fråga. känner mig lite stressad över huruvida vi kommer hitta någon som vill flytta in i vår lägenhet också..vart ska jag annars ta vägen =(..

aja det löser sig förhoppningsvis...för att muntra upp lite så bjuder jag på en riktgit härlig vårbild/sommarbild

RSS 2.0