aasss grymt

ja herre gud bästa konserten någonsin vilket drag jag menar Linkin Park Rocks yes they do

ja jag hade i alla fall en trevlig kväll inne i köpenhamn och en trevlig eftermiddag i malmö där jag träffade L och C

är hemma i H nu och jobbade idag och som vanligt var det alldeles för fint väder för det tänkte ja men det kan kanske bli fint väder imon så jag kan gassa lite i solen men nej enligt tv:n ska det regna kanske inte hela dagen men någon gång unde dagens gång vad ska jag då hitta på...jag är uttråkad ska väl kanske spela lite golf.

till alla er jag inte har hört av mig till på länge förlåt jag ska verkligen försöka bättra mig

gud vad uttråkad jag är jag vill hitta på saker med trevligt folk som man kan skratta med och glädjas åt livet med

nej nu ska jag sluta vara negativ

later dudes

Paus

ok då var uppsatsen inlämnad vi hade faktiskt två timmar till godo vilket var skönt..

idag ska jag köpa biljett till sittning sen shoppa sen ska jag till malmö och för hoppningsvis hinna träffa L och gå och fika efter det ska jag vidare till Köpenhamn med bror ocg farbror för att träffa pappa och gå på Linkin Park konsert...så en ganska packad dag men det ska bli trevligt allt ihop..

sen ska jag vara hemma i helgen och för hoppningsvis få spela lite golf och träffa faster som är nere och hälsar på

men nu ska jag packa later

usch knut i magen

hade som sagt handledning idag och gick ut där ifrån med en knut i magen vilket betyder att han såga oss ganska bra...det var ju inte så att vi inte visste om att vi hade mkt kvar att bearbeta men herre gud..

aja vi fortsatte i alla fall jobba på och börjat berabete bort den där knuten.

sitter nu hemma i min ensamhet och borde verkligen sätta igång och jobba igenom arbetet på egen hand..

ja nu ska jag börja så vi ses senare puss och kram

Tröööött

jag är trött och vi sitter och ska skriva sluttampen på våran B-uppsats woho..det går lite trögt har inte kommit igång än och vi har redan suttit i 30 min..

hade en trevlig helg då vi i lördags firade A vilket var jätte trevligt ..sen var det fint väder på söndagen och som alla andra fina dagar jobbade marina men hann ner en runda till golfbanan på kvällen för att träna lit ilket var härligt speciellt eftersom det gick bra.

jag längtar verkligen till sommaren nu ska bli skönt att ta det lite lungt sen börja sitt nya jobb som inte kommer ta upp så mkt av mitt sommarlov som mitt förra gjorde...

längtar tills jag ska lägga mig och sova i min sköna säng....

nej skärpning nu skriva skriva skriva P&K

B-Upsatts & fotbolls hulliganer

jippi då var det dax att sätta fart på allvar...satt från kl 12 igår till 17.30 inte dåligt fick i alla fall gått igenom allting som vi redan skrivit och sen lägga till lite och fixa en ny handledartid  grymt..

idag går det inte lika bra sitter och försöker verkligen komma på vad jag ska skriva i vårt analys avsnitt

fick precis reda på att det finns en del elever som har klagat på vissa lärare och faktiskt gått till person angrepp och jag förstår det inte... jag menar visst har vissa lärare gett ett dåligt första intryck men jag menar släpp det och gå vidare med ditt liv varför ägna sig åt att klaga en massa...

senare på eftermiddagen

kom ganska långt på uppsatsen eller ja jag vet inte har ganska mycket kvar att göra men i alla fall träffa J och E som var tillbaka från R bruna och fina har verkligen saknat er tjejer...gick i alla fall en runda med E och träffade på en hel massa män och kvinnor i blått polisen alltså på grund av en massa fotbolls hulliganer som sprang runder och störde sig i vår vackra stad på grund av ett derby...undra hur det gick ska kanske gå in och kolla innan jag går och lägger mig..gick visst inte så bra för hif aja livet går vidare...var i alla fall lite skrämmande med alla poliser i stan..

nä nu ska jag sova är riktigt trött och vi har handledning imon puss och kram


lugn helg

ja åkte hem för att klippa mig i torsdags det blev en ganska drastisk förändring då mitt hår har blivit kort och lite ljusare.. sen har jag spelat golf och umgåtts med familjen.

satt och såg eurovision song contest vilken flopp måste jag säga jag menar folie klädda iprenmannen kom ju för skjutton tvåa och alla de låtar jag gilla kom bland de tio sista typ..

satt och skrev väldigt lite på vårt arbete i fredags smått rörigt är det för tillfället ok jag är förrvirrad över vad jag tycker.
ska ta tag i det hela imon igen för att försöka ligga så bra till det som möjligt och sen måsta jag ju göra en kopletering på den första intervju uppgiften vi gjorde och jag har svårt att komma igång.,

har faktiskt känt mig ganska ensam den senaste tiden och jag vet inte hur jag ska komma ur det.

nä nu ska jag försöka göra annat
puss och kram

back from London

ok jag har faktiskt varit tillbaka i 1½ dag redan har bara inte orkat ta tag i allt..
men jag hade en jätte bra tid i London vi hann med ganska mkt men långt ifrån allt den där staden är verkligen stor..
vi fick tipset att inte göra ´så mkt turist aktiga saker men då vi inte hade så många dagar tog ven en tur på en av bussarna som kör runt till de mest kända platserna..det var en riktigt bra tour och guiderna var jätte bra..

de andra tre dagarna åkte vi mest med underground tågen och strosade runt i London..en dag strosade vi runt på oxford street i hopp om att kunna shoppa lite det blev inte så mkt till största delen berodde detta på priset och att där faktiskt inte var så mkt snygga kläder otroligt mkt pasteller fick i alla fall köpt ett par solglasögon och en tröja där det står  I love London.

här har ni några bilder
ps: sorry johanna och emma för att jag inte skickat något vykort jag glömde det totalt eftersom jag inte skickat till någon annan puss och kram
image11

snart bär det av till London

ok om 2 timmar ska jag ta bussen ner till knutan där jag ska träffa´mina två gruppmedlemmar och ta båten över till helsingör där vi sedan ska ta tåget vidare

gud vad spänd jag är ...är som vanligt orolig över packningen hoppas jag inte packat för mkt försökte att inte ta med för mkt denna gång

nej herre gud jag ska åka till London kan inte förstå det riktigt ..

men jag återkommer med lite bilder mm när jag kommer tillbaka

kram 

London calling

ja ikväll bär det av mot kastrup där vi sedan kommer få vänta ett par timmar...men hellre det än att gå genom hela helsingborg med packninng kl 3 på natten ...sen bär det av mot London i morgon bitti där jag kommer befinna mig de närmsta fem dagarna..

detta är inte som ni kanske tror bara en nöjestripp nej vi ska faktiskt göra fältarbete till våran B-uppsatts som ska lämnas in innan sommaren.

det ska bli riktigt kul att få komma ifrån lite granna är väldigt spännd och lite stressad eftersom jag är i H och ska jobba ett par timmar först och sen ta mig till Hbg för att packa och allt sånt

nej nu ska jag göra mig klar för att snart sticka till jobbet

men det kommer en uppdatering om London snart =)

Puss och Kram

RSS 2.0