Oh my god

vad trakigt det ar att vanta...speciellt pa en tenta. (min forsta tenta forsta terminen i aussi)
Det ar 2,5 timmar kvar innan tentan ens borjar och jag ar fardigpluggad...pallar inte lasa mer...
men vad ska jag hitta pa...
Hade jag bara varit hemma i lagenheten sa hade allt varit lattare da hade jag kunnat ta mig en tupplur..mehn nu ar jag inte det..jag akte till skolan for att fixa lite grejer men saken var den att det tog inte sa lang tid som jag hade hoppats det skulle gora.
Vill bara att dagen ska vara over sa jag ar ett steg narmre sista tentan nasta onsdag och vinteruppehallet har nere (ja jag vet det ar bakvant =) ..)

jag far val forsoka fa tiden att ga genom att skriva har istallet...
sa  vad har hant pa sistonde...ja inte jatte mycket om jag ska vara arlig...har varit ganska fokuserad pa skolan denna terminen..vill ju det ska ga bra..

men for tva veckor sedan begav jag mig till Brisbane for forsta gangen med tre norska tjejer for att ga och se Datarock (ett norskt band) I the vally....och vilken harlig kvall...hade super roligt..

Vad har jag gjort mer..forsokt undvika att plugga vilket inte visade sig vara sa svart nar jag val fatt tag i forsta boken i Twilight serien..kunde inte lagga ner boken och var saklart tvungen att lasa de andra tre bockerna ocksa... sa fem av mina plugg dagar gick at till att lasa skonlittertur istallet =)..ongrar det dock inte..fruktansvart bra bok serie...

borjar min forsta volunteer jobb nast vecka..det ska bli intressant...egentligen ar jag inte jatte taggad men jag ska nog ta mig igenom det..maste se det positiva med att nar det ar slut har jag mer arbetserfarenhet..och det ar dax att bege sig norrut till varmare braddgrade =)

Jag vet att detta later konstigt och jag har sjalvt tyckt att det verkar korkat att saga att det ar kallt nar det ar 20 grader utomhus men i Australien ar det faktiskt sant...de senaste tva veckorna har det varit sa kallt att jag suttit med hoodie och mossa pa mig under mitt tacke for att inte frysa ihjal...detta beror dock anatgligen pa att de inte isolerer  sina hus speciellt bra har..for det var varmara utomhus...vilket kan bero pa att solen sken.

har inte mycket mer att saga nu...och det ar fortfarande 2 timmar och 15 min kvar till tentan =(

Later

RSS 2.0