flera händelser

ok det har hänt en del sen sist förra helgen var det 50 års fest i Kristianstad där D och M firades för fullt och gud vad kul det kläddes folk i tjejkläder övningskörning med trempenbil kareoke och nintendo spelande och en del alkohol så klart men gud vad kul vi hade...några bildbevis på det

                    


ok så vad har mer hänt ja jag tog nog i med mkt för det är inte så sant jag har varit ledig denna vecka så jag har faktiskt gjort ganska lite kollade på film med P igår kväll det var trevligt och idag har jag P och M och M varit över i danmark och strosat runder det var trevligt..

glömde nästan min tvätt tid också men som tur var hade jag inte så mkt att tvätta denna gång
imon är det midsommar och jag beger mig till lund hoppas det blir bra
kramar

I´m so lonely

jag känner mig ensam en liten prick i det stora vimlet lite som en av de prickar i myrornas krig på tv.... en som bara försvinner i allt vimmel

jag vet inte  vad det beror på och jag trodde jag hade jobbat mig förbi allt detta men det har visat sig att detta problem sitter djupare än jag trodde...vad gör man

visst har mitt liv blivit bättre sen jag flytta till hbg men det bästa som jag mått är under mina tidiga år upp till jag börja femman ungefär..

NZ var grymt där kände jag ingen fick en chans att lära mig lite om mig själv visa sig att jag var starkare än jag någonsin kunde tänka mig.. men det hjälper mig inte när jag känner mig ensam

ska dränka mina sorger i choklad ett tag tror jag 

later 

underbara helg

började stressigt en extra jobb dag vilket inte var inräknat men blev det i alla fall vilket är bra för jag behöver pengarna men i alla fall en snabb runda hem och sen på tåget till malmö och satt nästan och somnade som vanligt vad är det med tåg och bilar som får mig att vilja sova.. i alla fall gick jag hem till L för att lämna av lite saker...

sen gick vi hem till C för att käka pizza och dricka vin och väldigt fin skumpa från Italien och så klart en massa skratt och trevligt prat med kära vänner som jag älskar....tack för en underbar kväll och C grattis än en gång till examen.

senare under natten begav vi oss till fokets park och kuba cafe där det dansades salsa så svetten rann och drack mojitos riktigt trevligt skulle haft ett sånt ställe i H också..var i alla fall helt slut när vi vandrade hemmåt vi 3 tiden och gick hem och sov... men gud vilken hetta lite svårt att sova faktiskt..

på söndagen var det planerat att jag skulle åka hem på morgonen eftersom L skulle iväg men det blev ändrade planer och jag L och C begav oss ner mot plajan men först en liten avstickare till ett stort skatebord evenemang vid malmömässan solen skiner och det sitter en hel del fina killar runt omkring =)
aja kunde inte sitta där hela dagen då solen stekte så vi cyklade vidare till stranden där vi lade oss och slappade hela dagen det var helt underbart och det var en riktigt skön helg med trevligt sällskap.. så tjejer tack än en gång

nu ska jag sova Bamsekramar och massa pussar 


nytt jobb

idag var första gången på det nya jobbet och det gick väl bra förutom alla plu nummer och olika soreters grönsaker de tar ju kol på en...man borde kanske lära sig mer om alla dessa grönsaker och kanske använda dem.

ska lära mig imon också sen är det att stå på egna ben på fredag vilket jag inte kan förstå hur det ska gå till eftersom det finns hur mkt som helst kvar att lära sig och jag är ju en sådan människa som gillar att ha kontroll och veta allting innnan jag ska ta hand om det själv.

vad mer helgen var härlig gjorde dock alldeles för lite på dagarna men umgicks med P på kvällarna i lördags såg vi den spännande matchen mellan Sverige- Danmark herre gud vad händelserik och i söndags såg vi en geishas memoarer en vacker film.
 
nej nu väntar sängen P&K   

sommar sommar och lite sol

ja nu har det hänt en massa och jag har ju inte skrivit på ett tag så jag ska se om jag kan få ner allt..

ok b-uppsatsen floppa lite vilket kanske var tur för vi kan göra det bättre så det ska vi göra till augusti..satt ute och jobba lite med det i torsdags och solen sken och jag fick lite färg fram till men är fortfarande kritvit på ryggen

på kvällen var det sedan grillfest som gällde vilket var jätte trevligt mkt sprit i omlopp och försök till att kasta pinnar det vill säga spela kubb..det visa sig vara lite svårare än jag trodde med sprit i kroppen..gick aldrig vidare till villan för bartömmning utan hamna hemma hos petra i en timme för att sen bege sig hemmåt och sova..

fredagen började med en gång med att fixa till sig inför kvällens händelser det vill säga klassfesten eller sittningen sen en liten fördrink hos p innan vi begav oss till tivoli där vi hade en trevlig sittning tyvärr tog den slute lite för tidigt tyckte jag..men vi tog oss till hamnpaviljongen för att fortsätta och därifrån tillbaka till tivoli men det var ju 18 års gräns och kändes inte riktigt rätt att befinna sig där så vi gick faktiskt hem..lite tråkigt finns inte så många ställen att gå till en fredag..

nu är det att ta det lungt i helgen för att sedan börja mitt nya jobb på måndag vilket är lite pirrigt men ser fram emot det..

nu ska jag fortsätta slappa se ya later
oj kanske några bilder

RSS 2.0