tunn plånbok

japp var tvungen att köpa en ny maskara vilket inte blev så dyrt som jag trodde det skulle bli men i såklart blev det lite mer än bara en maskara det blev lite prover på ansikts tvätt mm vilket förstås inte kosta mig något eller jag tror i alla fall inte det får kanske kolla kvittot.. passa samtidigt på att köpa en sån här rough eller vad det är med kulor i olika bruna nyanser som piggar upp ansiktet lite nu under vintertid..

var även inne om på hm och det tycks vara mode med rutga skjortor och jag hitta en jag bara var tvungen att ha i härligt somriga färger 

men som sagt nu börjar plånboken börja bli ganska tunn hoppas jag inte behöver handla en massa mer mat denna månad..

innan shoppingen var jag och fika med A och M fick äta en sån där god brownie mumsigt värre...

vädret har verkligen varit kasst idag det har regnat blandat snö och så har det varit kallt inte alls kul faktiskt jag vill verkligen bara att våren och sommaren ska komma och att allting med jobb mm har löst sig tills dess.

fick lite nyheter om skolan idag vilket kanske gör att jag får planera om hela mitt liv..nä inte hela men jag ska nog börja fundera på hur jag ska göra får väl se om jag kan få en andra uppfattning och kanske något förslag av the parents vi får väl se..

nä nu ska jag sova tidig morgon imon vilket jag inte ser fram emot
sussa sött
   

Klar

jaha då har en vecka av intensivt hemtenta plugg äntligen klart..
fick en liten paus igår då mamma kom och hämta mig för att sedan köra till båstad och titta på en bil. det var skönt att komma ifrån ett tag.
sen stack jag till skolan och träffa A där vi satt och snackade lite kring hemtentan vilket gjorde oss lite smått frustrerade men efetr att ha kommit hem ätit och tittat lite på tv tog jag tag i den igen och redde ut det sista.

så nu på morgonen har jag bara suttit med den sista redigeringen och så tänkte jag skicka in den men då funkar inte mailen..verkar vara något fel på servern så jag hoppas den ska komma tillbaka innan kl 15 annars får jag skicka det via en annan mail.

aja nä ska slappa nu later  

oh my god

mitt liv stannade för en minut sen jag menar såhär kan de inte göra...jag kommer inte kunna släppa detta på hela dagen och jag behöver ju plugga jag som verkligen såg fram emot ett lyckligt slut aaarrrgg.

nä allså jag vet inte var jag ska bli av och nu säger man att jag ska behöva vänta i två veckor innan jag får se fortsättningen hur kan man göra så mot alla fans.

nej nu ska jag försöka plugga 

snö och en massa blåst

ja herre gud vad det blåser det har verkligen gjort det hela dagen... och det snöar igen kan inte vädergudarna bara bestämma sig om det ska bli vår någon gång jag hade ju verkligen hoppats på att det skulle bli vår nu...

det känns lite bättre med hemtentan nu har gjort första utdragen på de tre första uppgifterna så det känns bra eller i alla fall bättre jag är ju långt ifrån klar.

nej back 2 work

hemtentamen

för tillfället är det blöö tycker inte detta är kul...så sjukt tidskrävande vilket marina som vanligt inte har tålamod med jag kan ju inte koncentrera mig efter ett tag..

trodde detta sätt av tentamen skulle passa mig men jag vet inte längre just nu käns det ju pest och pina men jag hoppas det ka gå bra och att jag får gjort allting i tid.

ska i alla fall gå och träna snart så det blir lite avkoppling då det ser jag fram emot hoppas bara mina knä ska palla..

 hej

skärpning

nej nu får du faktiskt skärpa dig marina..jag vaknade i morse och tänkte gud vilken bra dag att börja på hemtentan som ska lämnas in om en vecka. men icke av någon anledning har jag inte gjort ett dugg nej inte ett dugg fattar inte vart tiden tog vägen

det enda positiva med denna dag var att jag gick och träna vilket jag inte varit speciellt duktig på heller den senaste tiden och ändå är jag sötsugen till tusen vilket är väldigt störigt

nej nya tag imon och ännu ett träningspass
det ser vi fram emot

pus och kram

friends

Det finns inget bättre än goda vänner. Jag har denna helg haft besök av en av mina bästa och äldsta kompisar L. det var verkligen jätte kul att träffa henne igen då vi av någon anledning inte träffas varandra trots vi bara bor 45 min från varandra. Vi gjorde inte speciellt mkt vi bara snackade och tog det lungt då vi båda inte kände för att göra mer. Och idag så tog vi en oplanerad tur över till Danmark vilket var trevligt trots att där typ inte var något öppet över huvud taget. men vi strosade runt ett tag och kolla på de fina husen och hade allmänt trevligt. det var faktiskt skönt att umgås med någon i helgen och ändå inte göra allt för mkt.

nej jag hade en väldigt trevlig helg och behövde lite gott sällskap så L tack för en oerhört trevlig helg och jag hoppas vi ses snart igen

Puss och kram 

jag klarade det

fick igår reda på resultatet på omtentan i ekonomistyrning och jag klara den gick runt på lycko moln hela dagen och fick minskat summan pengar på mitt konto också.

jag åkte och shoppade vilket var väldigt givande måste jag säga och sen bestämde jag mig för att att gå ut med girlsen vilket ver väldigt trevligt och jag fick mig en del skratt.
idag ska vi få vår hemtenta som vi sen ska jobba den kommande veckan vilket ska bli ganska spännande.

nu ska jag käcka frukost later

the end

ja då är alla hjärtans dag snart slut och jag överlevde..läste faktiskt en grym insändare som också dissade denna dag härligt han tyckte det var onödigt att spendera massa pengar en dag som denna när man inte gör det någon av de andra 364 dagarna på året. härligt var det i alla fall att man inte är ensam om att känna att denna dagen är överskattat.

fast jag kanske inte ska säga för mkt då jag kanske kommer ändra mig när jag hittar den rätte =)

hade i alla fall en bra dag med gott sällskap med kära vänner.

nej nu ska jag göra annat  LOVE

Kärlekens dag

jaha då var den här igen 14 februari Alla Hjärtans Dag kan man bli mer deprimerad egentligen har nog aldrig gillat denna dag antagligen för att jag aldrig fått dela den med någon jag gillar.

a ja hoppas bara den är över snart har ju redan sovit mig igenom halva dagen nu ska jag bara ta mig igenom resten.

jag undrar vad man vill säga

ja  vad vill man säga om man är student och har köpt en stor 42´tv och efter man har packat upp så låter man den stora kartongen som tv transporterats i låta stå i korridoren i snart två veckor. jag kan inte förstå varför man inte bara tar och bär ner den i soprummet.

nej jag kan inte förstå det hela men men.

jag återkommer om det händer något...fanns även en lapp på dörren in i korridoren idag om att man inte ska låta soporna stå utanför dörren sin utan gå ner med dem direkt så jobbigt är det inte att ta hissen.

nej nu ska jag käka later

supa till man stupar

ja det var exakt det vi gjorde igår...vid halv ett hade hälften av festen däckat det vill säga hög konsumtion av vin under hela kvällen slutade med att hela min lägenhet snurrade och jag våga knappt gå och lägga mig skrämmande eller hur......

men kul hade vi det var en otroligt lyckade kväll och E ett stort grattis till dig på din dag...

ja och igår skrev jag även min omtenta på ekonomistyrningen kändes hufsat men jag vågar inte tro för mkt förren jag fått resultatet...så det återkommer jag med om ca två veckor.


hmm börjar bli lite sötsugen nu...snacka om att jag har varit otroligt onyttig och inte tränat allt för mkt inte speciellt bra men har ju faktiskt haft en hel del i huvudet den sista tiden men nu är det över och jag kan ta tag i det som väntar runt hörnet och då ska jag väl kunna klämma in lite träning också =)

nu ska jag fix något sött till söta lilla mig =)

bamsekramar

en avklarad

Fick precis reda på att redovisningen som jag gjorde för ca en vecka sedan gick bra det vill säga jag KLARADE den woho vad glad man blir frö nu kan jag i alla fall lägga den bakom mig vilket är underbart...

nu ska ni bara hålla tummarna för mig imon då jag ska ha ekonomistyrningen att klara hoppas hoppas den ska gå bra..

nej ska se klart så ska det låta sen ska jag fortsätta plugga de få tentor jag har att göra

hörs igen imon kramar
 

herre gud

ja då närmar sig nästa omtenta med stora steg uscha jag vill verkligen inte detta men har tyvärr inget val..imon bär det av till skolan kl 9 vilket förstör en hel helgdag faktsikt...

jag känner press då jag verkligen vill klara denna nu så jag slipper tänka på allt som har med ekonomi att göra till sommaren då jag har mol tentan att tänka på.... we love kotler...

känner mig kanske inte riktigt redo inför morgondagen då jag inte riktigt förstår de två största delarna i hela ekonomistyrningen men jag har hela kvällen på mig antar jag..

störigt att behöva klämma in en föreläsning på 3 timmar så här dagen innan men tyvärr är den obligatorisk så jag måste gå...kan vara bra också kan behöva pausen då det redan kryper i kroppen på mig efter endast ett två timmar pass nu på morgonen..

solen skiner ännu en dag har tyvärr inte utnyttjat det fina vädret och varit ute och gått pga tentan då så jag hoppas det håller i sig till helgen då jag ska ta det lungt och ut och gå en lång runda i det då förhoppningsvisa fina vädret...

nä ska käka lite nu innan det bär av till skolan
peas out

dagens problem

vad ska man göra för att må riktigt bra?
förstår inte de personer som förstår mig bäst är mina föräldrar de vet exakt hur jag funkar nästan bättre än jag själv skrämmande faktiskt.

jag har så mkt skit under ytan som jag verkligen vill bli av med men jag fick ett återfall bara sådär i åre hur jobbigt som helst och jag försöker verkligen reda upp mina känslor men det är såå svårt vet ibland inte vad jag ska ta mig till....jag blir så arg på mig själv för att jag inte förstår bättre.

livet är som en enda bergodalbana som aldrig tar slut det är som om man skulle köpt en biljett för ett obestämt antal gånger och man vet inte när den ska sluta.

oj då det blev deprimerande men vad gör man

god natt sussa sött 

working out

både i sinnet och fysiskt..var på två pass idag så härligt att få lite extra energi..har faktískt varit riktigt pigg och allert idag riktigt nice fick räknat klart ännu ett kapitel i ekonomistyrningen sakta men säkert går det men fortsätter jag vara så pigg som jag varit idag så ska vi nog kunna fixa det..

vill väldigt gärna ha reda på min redovisningstenta nuuuu!!
 var hemma i helgen och kände att jag var lite social för en gångs skull riktigt kul med en massa skidskytte och trevligt sällskap dessutom passa jag på att skaffa mig en ny mobil och en ny extern hårddisk whopi nu kan jag få tillbaka min musik...den har jag saknat börjar bli väldigt trött på de få låtarna jag har.

skulle få finbesök på lördag men tyvärr verkar det som sjukdom stoppar det hela vilket är väldigt tråkigt =(

men nu börjar strax ny säsong av csi las vegas vilket jag ser fram emot...

puss och kram

flyr fältet

mm då ska man fly fältet från den blåsiga staden förhoppningsvis kan jag hitta lite inspiration till att plugga då detta har legat på is brevid mig i sängen nu ett par icke så produktiva dagar.

fick i alla fall reda på att de äntligen skickat iväg den viktigaste boken till denna kursen så förhoppningsvis kan man få börja läsa lite civilrätt.

allt folk eller kanske inte allt folk men några är ute och partar idag känner mig tråkig men jag kännde verkligen inte för att parta idag.

Denna vecka har jag inte gjort mkt har mest sovit och frossat i en masa mat och försökt återhämta mig och anpassa mig till det tidiga schemat vi har i skolan typ fem dagar i veckan kl 8 varje dag visst det låter kanske inte så farligt men är man van vid att inte behöva vara i skolan förren kl 10 är det tidigt.

nä nu ska det slappas puss och kram

RSS 2.0