flygande papper

igår jobba jag från 07.00 till 18.30..jag stod på olka ställen på knutpunktenhela dagen och frös och frågade frågor..inte det roligaste jobb precis men mitt konto kommer nog må bättre efteråt

stod ute vid 7eleven när det började regna och vinden ökade och då kände marina att hennes papper börja glida ur näven och ett tu tre blåste hälften av mina papper rätt över vägen där min kära kollega börja springa efter några av dem..som tur var var det inte enkäterna jag fyllt i så jag bestämmde mig i alla fall att det nog var ett tecken på att jag skulle ge upp det passet och sprang in på knutan och försökta värma mig. fast lite kul var det ändå =)

var så trött igår när jag kom hem att jag sommnade redan 22.15 och har sovit sååå skönt hela natten imon är det en ny dag och ännu ett 07.00- 18.30 pass på knutan...det ska bli sååå skönt när det är över och jag kan gå och shoppa upp pengarna =)

idag blir det än längre dag än vad jag tänkt mig i skolan ska träffa gruppen och förhoppningsvis få ut något till vårt arbete.

nej nu kurrar magen puss och kram

standardisering

kanske bra att kunna något om vad vet jag har i alla fall krånglat in det i min uppgift om enkätundersökningen som vi genomförde igår...är väl typ klar eller ja jag hoppas på det ska läsa igenom allt och se om jag behöver rätta till något vilket jag alltid behöver göra så..

min vad kändes bättre idag tills jag började vandra till skolan i den blåsiga staden så nu spänner den igen aja jag är ändå förkyld så jag kan inte träna vilket är surt för mitt självförtroende är på botten för tillfället..what to do..

är rastlös usch och har börjat tänka på en viss person igen skit också lixom kändes ju som jag hade kommit över det men ikke.

jag skulle nog behöva festa lite kanske imon om jag orkar efter att ha jobbat hela dagen.

later


sega gubbar

Idag har allting gått i slow motion känns det som jag har varit så seg satt i skolan och kulle skriva mitt reflektionspapper om en enkät undersökning vi gjorde i morse men eftersom jag inte hade läst litteraturen så gick jag hem efter halva dagen då jag inte kunde koncentrera mig riktigt..

men när jag kom hem somnade jag och sov tungt i en och en halv timme jag var helt slut men tog tag i boken sedan och läste klart den så jag ska snart ta tag i skrivandet känner mig lite orolig att jag inte ska hinna dock.

min onda vad har fortsatt irritera mig och jag har inte kunnat träna idag.

nä nu är det bones och sen house och inspelning av ugley betty

haj haj

ont

herre gud börjar bli sjuk igen hatar det..och dessutom har jag kramp i min vad kan knappt gå på benet.

hade ett möte idag inför mitt xtra jobb för hbg stad vilket ska bli skönt att tjäna lite pengar eftersom jag är i stort behov av dem då jag är pank och då menar jag 63 kr på kontot pank och jag får inga pengar förren nästa vecka och jag skulle vilja gå ut och ta en äl med friendsen eller göra något överhuvud taget jag är uttråkad behöver var lite social och ha trevligt med kompisar.

har nog inte riktigt fattat att jag ska åka till london om en ca två veckor det ska bli skoj eller jag hoppas i alla fall det

jag är uttråkad ingen som vill hitta på något som kanske inte kostar så mkt 


ikväll är det csi och pb och då ska jag ju faktiskt umgås lite med de fantastiska E och J  

puss och kram

observant

det har jag försökt vara i en timme nu på förmiddagen då vi ska lämna in en uppgift om hur vi har gått tillväga mm.

har ju varit påsk därav har jag inte hunnit skriva så mkt på sistonde var hemma hos föräldrarna och njöt av att få maten serverad..
hjälpte även till att måla klart vissa delar av huset så nu är det hel grått och inte en blandning av färger.. sen var vi även ute och spelade golf en dag och herre gud vad det blåste och trots att jag inte spela mitt bästa mesta delen av hålen fick jag ändå ihop 25 poäng nu kanske många tänker men det är ju inte bra nä men ni såg mig inte spela heller =) 

katt har även dykt upp igen min kära lilla katt så skönt att fåp mysa med honom igen får se hur länge han stannar denna gången.

har även skaffat mig jobb tre veckor i sommar inte speciellt mkt och jag börjar undra hur detta ska gå aja allting löser väl sig till slut.
ska i alla fall spela en del golf hade jag tänkt =)

nä back to work ska försöka bli klar med detta idag hej så länge
  


gäääsp

nej inte dax att lägga sig än måste först och främst skriva klart den här inlämmningsuppgiften som ska in imon..
vet inte riktigt vad de vill få ut av det hela så jag kan bara hoppas att jag ett tillräkligt bra jobb...

så då var det påsk ska nog åka hem och spela en massa golf och kanske måla lite på huset och ta det lungt..är inte så lönt att stanna kvar i stan alla andra ska ändå åka hem så det blir att jag också gör det..

hörde på radion att denna sommaren ska blistrålande...jag menar varm så gud vad skönt att jag inte ska jobba lika mkt som jag gjort de andra somrarna så jag kanske får chansen att faktiskt bli lite brun detta året woho..

nej dax att gå tillbaka till skrivandet

puss och kram

jobbigt

ja nu är jag i en jobbig period i mitt liv igen och jag mår skit för tillfället japp det är tungt och mitt bröst värker...varför måste jag alltid må såhär så fort något sånt händer.
 
jag vet inte hur jag ska tackla problemet och det verkar bara vara jag som har det här problemet varför? 
varför klöddar jag alltid till det..

nej nu ska jag gå en runda med J hoppas jag kan rensa mina tankar..

RSS 2.0