Australien i mitt hjarta

Ja da ar min resa till Australien nastan slut, pa tisdag satter jag mig pa mitt forsta(av tre) plan som ska ta mig fran mitt hem sen 14 manader tillbaka till mitt hem jag haft under storsta delen av mitt liv. Japp Sweden here I come.

Det ar ganska sorgligt nar man tanker pa det, men llivet gar vidare, Igar traffade jag en av mina karaste vanner jag traffat och lart kanna har nere och nar jag sa hej da sa borjade sanningen komma over mig (det ar sista gangen jag ser henna, pa valdigt lange).

Ikvall ska jag ut och ta ett par drinkar med en annan tjejkompis, en som jag umgast mest med under min tid i Surfers paradise och pa Griffith University, det kommer kannas konstigt.
Det varsta ar att alla sager att det ska bli bra att komma hem till Sverige igen och traffa all kompisar, men jag vet knappt var de ar och om de ans har tid att traffa en. Jag hade garna rest runt och traffat alla om inte mina pengar ar non exisisting =).

En sak i alla fall saker, nar jag kommer hem ska jag borja ett sundare och halsosammare liv, kan inte fortsatta som jag gjort de senaste tre manaderna. Det ska bli skont att komma hem till hemlagad mat, gratis internet och min familj, jag hade inte klarat mig langt utan dem.

Wow, manga kannslor som bubblar till ytan just nu, nej nu ska jag gora mig klar for kvallen, och kanske ga och att nagot rejalt, inte mackor som jag attit under dagen. Imon ska det souvenier shoppas, I am so exited =)

Kraam

RSS 2.0