vårfest

folk i stora lass vandrade runder i solskenet ute på stan idag.
det var helt underbart förutom alla rapsbaggar som drog sig till alla vita och gula tröjor...
typiskt av J att bara ha vitt på sig idag och min markeringspenna drog också till sig en del så efter att ha legat och njutit av solen och läst lite gav vi upp och begav oss vidare..vi hamnade vid mästerlivs där det var en marknad av blommor mm japp våren firades och stora skaror vandrade runt alla bänkar nere i hamnen var ocuperade och alla bara njöt.

Träffade A vid mästerlivs och sedan kom även P och så gick vi och köpte oss var sin glass mm gott första sandwichen för året...

nej ska strax ut på en runda med J

later


sunshine

ja idag har jag varit ute och gått hela två promenader en i morse när jag vaknat och sen gick jag en runda med J nu ikväll...vi gick ner i hamnen och satte oss en stund på gröningen och njöt av denna underbara solnedgång visst är den underbar det känndes som en sommarkväll och en massa känslor vaknar till liv
synd man inteb hade någon man älskar att dela den med...

Ben and Jerry´s

chocolate fudge brownie det är allt jag säger jag menar gud vilken himmelsk glass lite synd den kostar så mkt bara .

tog mig en tur till maxi idag för att inhandla en elvisp vilket jag gjorde men som vanligt kan jag inte gå in i en matbutik utan att handla mer men men vad gör man.

sen bestämde jag mig för att gå och träna och som tur var hade någon avbokat sig från step up passet så jag gick dit men herre gud förkylningen jag haft den senaste veckan har verkligen tagit ut sig på mig jag menar jag palla nästan ingenting helt slut...så nu ¨måste jag skärpa mig och verkligen börja träna på allvar.

får väl försöka ta mig till gymmet imon också ska även börja ta tag i skolan också hoppas bara A och M också är med på det då vi ska skriva denna uppgift tillsammans..
det ska nog gå bra allting.

vädret har fortsatt vara helt underbart och jag hoppas verkligen det fortsätter så här ett tag till..

min chef ringde jag har en vecka på mig att skaffa mig ett nytt jobb...hur ska detta gå lite stressigt känns det faktiskt får kanske ringa manpower imon ja det måste jag vill verkligen ha jobb här i hbg istället för i H nej håll tummarna.
 
nu ska jag snart se House bästa läkarserien någonsin eller i alla fall en av dem får ju inte glömma greys och scrubs

aja nä nu slutar jag för dagen kramar 

avklarad

deltenta två är nu ivägskickad äntligen det känns som en stor börda lyfts från mitt bröst. nu ska jag ännu en gång ta tag i mitt liv..nej alvarligt talat det är ett måste kan inte fortsätta leva mitt liv på detta sätt..till en början ska jag sätt igång med träningen igen på allvar och sen ska jag lära mig äta nyttigare hade jag tänkt.

måste dra ner på sötsaker och aktiver mig själv blir förhoppningsvis lättare  nu när våre och sommaren är på väg.

ska nog även skärpa mig och försöka träffa mina friends lite oftare .

var hod storebror i helgen och hade jätte trevligt då vi gick ut och spela biljard och drack en massa öl och det blev även en hel del snack och skratt..tack så mkt för en trevlig kväll, M, D, E och S 

sen spela jag golf i söndags med M och pappa det gick ganska bra ändå fast av någon konstig anledning brukar det gå bäst i början och sen gå utför vilket är konstigt ska väl försöka ändra på det denna säsong...ser verkligen fram emot det.=)

nej ska snatr sticka till skolan och föreläsningar i 5 timmar framöver vilket jag inte ser fram emot speciellt mkt men men sen ska jag nog gå en runda ikväll så jag får röra på mig..

later  

vårkänslor

sitter inne i en av datosalarna på skolan och tittar ut på den helt klart blåa himlen utanför fönstret..vill egentligen bara ut och sitta och njuta av solen 

ska idag åka till kristianstad och träffa min bror ska bli trevligt har inte sett honom på ett tag ska väl gå ut och dricka några öl och kanske spela biljard ser verkligen fram emot detta...speciellt nu när vädret är så fint.

sen ska jag hem till familjen i helgen och gå på middag hemma hos farmor och farfar med som även bjudit in pappas bror och hans familj rena cirkusen det där men det ska ändå bli trevligt.

nej nu ska jag skriva de sista frågorna på vår hemtenta för att sedan kunna slappa ikväll

många soliga och varma kramar   

kli i öronen

usch jag har inte varit så här sjuk på väldigt länge mina öron kliar halsen och huvudet gör ont och näsan rinner hela tiden...

men jag måste klara detta då jag fortfarande har tre frågor kvar att skriva på hemtentan. och jag vill verkligen bli klar med denna tenta innan helgen..

bowlingklot är mitt huvud just nu kan knappt hålla det uppe.

nä orkar inte skriva mer nu later

snorigt

min nuvarande situation är ganska snorigt japp jag har blivit sjuk attans också ja och jag verkar inte vara den enda verkar som P också sitter hemma och är sjuk vilket inte är kul hoppas vi kryar på oss snart.

tur man har vänner att titta på de förgyller verkligen ens tisdag kväll då man egentligen borde sitta med sin hemtenta men den tar vi tag i senare antar jag..har ju faktiskt lovat E att jag ska vara klar med fråga två imon så vi senare kan skriva tre och fyra vi har stora planer att vara klara på fredag gärna torsdag om det gåt men vi ska inte hoppas för mkt ska i alla fall sitta på skolan och skriva och se om det blir lättare att få saker gjort då.

ohh gud vad min gom kliar grymt irriterande

nej back to work

later

slowmotion

ok första frågan avklarad ialla fall i stora drag ska väl kolla igenom den igen men i alla fall har kommit en bit på vägen och nu känns mitt huvud som det skulle trilla av min kropp när som tror det beror på den lialla förkylning som börja smyga sig på igår attans också..

men nu har jag i alla fall en anledning till att lägga mig och vila ett tag och sen ta tag i uppgift nummer två och tre idag detta är mina ambitioner för dagen får väl se hur bra det går...

dagen är inte slut än så håll tummarna men nu en lite rävlurfyndigt va ja så trött är jag i huvudet nej later

stormigt

stormen viner utanför fönstret jobbigt hatar när det blåser så mkt år från bardomen.  har fortfarande inte gjort tillräckligt på tentan..ska väl försöka få ner något det handlar om att komma igång sen brukar det flyta på.... det är ialla fall vad jag hoppas på.

usch jag vill bara sova sova sova

ok detta flyter inte alls på mitt huvud känns för tillfället som vädret utanför stormigt kan inte hitta de rätta orden..
har gett upp tanken på att skriva mer på datorn idag då jag hela tiden stör mig på att min hals inte har mått så bra idag det är ju verkligen det sista jag behöver för tillfället att bli sjuk vill säga..

nej ska ta en kur och sen lägga mig i sängen och se om jag kan få ner lite på papper så jag kan börja morgondagen med ett vindstilla huvud.

swooosch nu blåser jag vidare för dagen sussa sött


????

ungefär så känner jag för tillfället fick en ny deltenta i civilrätten i fredags och jag bara undrar vad tänkte människan som skrev formuleringen på första frågan jag menar hallå det är svårt nog att tolka lagtexterna ska vi behöva tolka frågorna nu också nej det är bara för mkt det här....jag vill ju så gärna komma igång ockå så jag inte behöver tänka mer på detta i slutet av veckan.

min fot ont har gått över grymt jobbigt med alla vassa klackar på fulla tjejer som står och dansar på dansgolvet när man är ute... för eller senare blir någon trampad på vilket jag blev i torsdags när vi var ute detta resulterade i ett blåmärke på ovanidan av min vänstra fot  aj är det ända jag kan säga...

vädret börjar klarana utanför vilket gör mig deprimerad då jag vet att jag måte sitta inne denna dag och arbete på tentan...nu frågar jag mig själv varför jag inte som hjärnan bad mig att börja redan igår men icke var tvungen att se hur heroes slutade..=)

aja kanske ska gå till affären senare får se om jag pallar borde även träna idag evig belutsångest i mitt huvud..

kolla in denna grymt nej back to work later

underbara dag

gud har verkligen varit trött hela dagen idag men fick ändå tvättat nu ligger tvätten dock kvar ren i tvättkorgen eftersom jag inte orkat ta tag i det och lägga in allt i garderoben.

Satt hela förmiddagen ute på ballkongen och hoppades på att få lite färg i ansiktet fick förhoppningsvis även lite D-vitamin..sen tog jag en tur ner på stan för att se om jag kunde hitta studentlitteratur till nästa kurs..men insåg att det är mkt bättre att beställa det på nätet..så det ska jag väl ta  tag i imon..

var ute igår hade inte träffat P på ett tag så det var riktigt kul att få skratta igen...kvällen kunde dock blivit bättre men men vad ska man göra... vi hade i alla fall jätte kul på förfesten.

just nu sitter jag och föräter mig på godis och hemma poppade popcorn vilket är så mkt godare än micropop.
fick även del två i hemtentan hem skickat idag ser inte fram emot att sätta mig med den så det ska bli sååå skönt när det är över.

usch nu börjar jag må smått illa ska fortsätta se criminal minds nu

kärlek till er alla



vårtecken

image5

solsken och glass i stora lass

gud vad underbart vädret är idag kanske lite blåsigt men annars helt underbart..var ett tag sedan jag skrev har hänt en del eller ja kanske inte..vädret har fått mig på gott humör var såå taggad och hade såå mkt energi först var jag och A ute och gick i typ 2 timmar sen gick jag och tränade i 1,5 timme och hade fortfarande energi när jag gick hem från träningen.

sen var vädret inte lika bra i tisdags så då höll jag mig inomhus.

i nästa kurs ska vi ju skriva en B-uppsats och idag var jag och A och M på ett möte med mentorerna och de hjälpte verkligen en att se fram emot att få göra detta arbete och kanske få åka iväg samtidigt på en liten tripp till något annan land så det ser vi också fram emot.

idag gick jag till gymmet sen gick jag en runda med A och slutade med en glass på TH mumsigt fast lite kallt.

nu ska jag göra något annat later

fräsigt värre

japp oj har tagit sitt koncept ett snäpp längre nu har de även fräsiga gula och svarta shopping vagnar hur coola som helst.

är riktigt sugen på att åka till scottland kanske kan få chansen nästa kurs då vi ska arbete med företags internationalisering.

vi får väl se hur det blir..hade ett snack med syon idag om hur framtiden ser ut har hört om så många ändringar på vårt program att jag inte riktigt viste vad jag skulle göra. snacka i alla fall med syon och kom fram till att det faktiskt inte är så sressig och att jag inte behöver ta några stora beslut förren om ett år.

så nu är det nog dax att leta lägenhet något som är lite mer permanent än det jag har nu. hoppas även jag får ett annat jobb än mitt vanliga snart.

later


positiv

det är en bra egenskap att vara en positiv människa..prata precis med min bror han´hade lite problem med en svartsjuk tjej som är kompis med hans ex jag menar varför? jag tycker det är friskt av honom att gå vidare med sitt liv och vilken rätt har hon att bli svartis eller arg eller vad hon nu blev...nej bror min ska inte behöva känna skuldkänslor för att han går vidare med sitt liv.

jag skulle också behöva gå vidare med mitt liv vet bara inte hur jag ska göra det...såg ett tv program om nz och fick en sån härlig känsla i hela kroppen jag blev glad..vill verkligen åka dit igen och till andra ställen i världen.

blev oerhört inspirerad när jag såg en dokumentär om krokodilehunter i australien som dog förra året..fick sån oerhört inspiration att försöka hitta det jag verkligen vill göra med mitt liv men frågan är vad...är utbildningen jag går helt onödig eller är det i denna bransch min framtid ligger.

det får vi fortsätta fundera över senare nu ska jag slöa lite till
puss och kram

RSS 2.0