Nedräkningen är påbörjad

Börjar känna av att det snart är dax att bege sig, imon är det bara tre veckor kvar sen sitter jag på ett plan ner till Australien. Känslorna kring resan varierar från dag till dag. Ena dagen kan jag känna mig ganska orolig, det är ju faktiskt en ganska stor grej jag ger mig in på. Andra dagar önskar jag att jag skulle kunna sätt mig på planet och vara framme imon. 

Börjar bli lite trött på att sitta och vänta, och att behöva bo hemma. Det gick bra de första veckorna men nu börjar jag bli trött på att ha föräldrarna omkring mig hela tiden, det är tur man har ett jobb så man får sig en paus då och då. uppskattar det dock oerhört mkt, hade jag inte fått bo hemma hade jag inte haft råd att åka till Australien ju.

Satt precis och läste resedagboken som min kusin har då han är i nz för tillfället, gud vad jag vill tillbaka till det landet, saknar det allt för ofta nu för tiden. Tur man ska flytta till ett närliggande land så man har större möjligheter att åka dit =).

I helgen ska jag ta en paus från päronen och bege mig till hbg och träffa lite kompisar. ska bli himla trevligt faktiskt

se ya later


RSS 2.0