inte en lugn stund här inte

ok har hänt en del sen sist jag skrev..eamensfesten blev helt ok väldigt synd att man bara fick spendera det med tre stycken andra från vår årskull. dessutom missar jag ju nästa år så då kan jag inte fira er andra vilket är tråkigt =(..

c-uppsatsen lämnades in efter att ha gjort kompleteringar och vi är godkända  woho jag är 100% klar med min treåriga utbildning i hbg känns helt overkligt..ett liv som är svårt att gå vidare ifrån må jag säga..

jag har flyttat igen sista gången nu på i alla fall ett och ett halvt till två år=)... mamma pappa ni kan pusta ut ett tag..och som vanligt när man flyttar var jag tvungen att rensa bland mina saker speciellt denna gången då allt skulle ner i lågor och förflyttas till föräldrarnas garage där de ska stå ett tag.. jag är faktiskt ganska nöjd med hur mkt jag gjorde av med ... både kläder och möbler fick jag säga hej då till.. flytten innebär alltså att jag just nu bor lite här och där..vilket har funkat än så länge men man vet ju aldrig...

så samtidigt som man pluggat och flyttat så har man ju även fått jobba..och på sista tiden känns det som det är det enda jag gjort..har typ aldrig tid att träffa kompisar..har dock haft några tillfällen...jag var till exempel med P till hennes familjs lantställe över midsommar vilket var jätte mysigt...sen träffa jag L och C och var ute och festa lite med dem och hade jätte roligt faktiskt i alla fall tills man vaknade dagen efter =)

bror tog studenten tyvärr fick jag inte dela den med honom mer än utgången..och det visade sig att jag missat en väldigt rolig bror...han har även fyllt år vilket firades samt att jag tog mig lite tid att umgås med familjen och spela lite golf..som faktiskt gick ganska bra...

tror jag har gjort en kort samanfattning nu...måsta se till att lägga mig har en lång helg framför mig på jobbmed två tio timmars pass och inför sådana dagar krävs sömn..

god natt

RSS 2.0