söker....

MOTIVATION vad gör man om man har en viktig omtenta och två dagar innan har man inte börjat plugga...visst är det hemskt men jag har inte haft tillräkligt med motivation och har verkligen inte satt mig ner och läst...hoppas motivationen blir bättre imon då det är min sista chans att plugga....jag har ju lovat mig själv att jag skulle vara klar till idol.


ojoj oj vad stressad jag är för tillfället a ja nu är det bara tre veckor kvar sen ska är det paus från skolan då ska jag hem och vila upp mig..

föresten flyttade ju föräldrarna nu i helgen bara smått kaos aktigt men till slut blev vi färdiga...det enda svåra var att alla blev små irriterade på varandra och att katten var livrädd...status på katten just nu är MISSING han blev utslängd andra kvällen (då han inte är en inne katt) och har sen dess inte kommit tillbaka men sist vi flyttade löste sig allt till slut så nu är det bara att hoppas på det bästa..

nä nu ska jag gå och försöka läsa lite

puss och kram 

dancing like a queen

eller kanske inte som en drottning men helt dålig är man väl inte och herre gud vad kul och ett riktigt bra svettpass nice.

idag har jag försökt vara lite duktig gick till skolan kl 9 och försökte plugga kom dock fram till att jag nog måste koncentrera mig på omtentan nu på lördag och sen ta tag i den nya delen av denna kurs.

sen har jag och c varit och dansat (dans som träning vill säga) det var riktigt bra tråkigt att det är sista gången innan jul nästa vecka bara. sen är det nytt tema afrikansk dans det ska bli spännande.

såg jag två underbara boys idag, makes my day =)

så idag har varit en bra dag förutom att jag är varit sjukt trött

love is in the air

allt över nytt stressmomeent på G

ok redovisningstentan är äntligen över efter tog jag en paus från mitt studentliv och åkte tillbaka till föräldrarna för att flytta...

och herre gud vilken röra vilket betyder att det tog tid vi höll på i två hela dagar men det kommer blki riktigt bra när allt är på plats...
det svåra var att flytta katten han låg gömd hela dagen bakom datorskärmen men när det blev kväll börja han spatsera runt och störde mig halva natten så idag har jag verkligen varit trött, rejält trött.
idag börja en ny del på kursen ekonomistyrning herre gud hur ska detta gå och tentan är redan den 20e dec dvs inte långt dit.

herre gud vad tiden går fort den bara flyger iväg och jag hinner inte med, man hinner inte reflektera kring sin närvaro.
 

tentan imon

hihi ja eftersom jag sitter vid datorn betyder detta antagligen att jag har gett upp det där pluggandet tror faktiskt inte jag kan lära mig mer inför morgondagen och går det dåligt så går det dåligt då kanske jag jag får mer tid så jag faktisk kan lära mig redovisning.

och förra tentan blev en besvikelse den ska jag tenta om på lördag nästa vecka här går det undan men det fixar vi låg ju bara fem poäng ifrån :( typisk marina otur om man säger så.

nä nu ska jag glo på tv.

tjingeling!

pytt i pannan

Jag har ångest ja herre gud just nu är inte mitt liv lätt sån röra det är med allting speciellt denna redovisningstentan som dyker upp på fredag känns som jag kommer kugga den också blööö är min tillvaro på denna planet för tillfället. och rastlös är jag också...jag har seriösa problem och jag behöver HJÄLP akut hjälp.. :(

Jag vet inte vad jag ska göra..någon som har ett förslag. 

så ledsen att jag gråter

Ja idag har varit en jobbig dag och jag är ledsen. varför ska detta vara så svårt jag förstår det inte..varför kan inget positivt hända mig någon gång..just nu känner jag bara för att lägga av med allting.

varför just jag?

jag börjar bli riktigt duktig på att vara otrevlig och kort

och med det menar jag mot alla dessa telefonsäljare som ringer varje kväll mellan kl 19 och 21 jag menar vem vill prata med en säljare när man har sin slappe tid framför tvn inte jag i alla fall så nu mera säger jag med en gång att jag inte är intresserad...och har ni tänkt på hur sura de blir när man inte vill gå med på deras erbjudande.

så min dag idag har varit ganska tråkig gick upp kl 8 dum som man är och drog mig till träningslokalen där jag snabbt kunde konstatera att jag har blivit svag :( sen gick jag hem duscha och gick och lade mig igen och sov till kl 13 sen kände jag att jag fick ta tag i pluggandet och det gjorde jag till kl 15 sen titta jag på film och efter det har jag inte gjort mkt mer.

nu har det dykt upp ännu en jätte fin lägenhet på eneborg ska gå och kolla på den skadar ju inte. får höra med mamsen och papsen i helgen när jag ska hem.

nä nu ska jag fortsätta med att göra inget

puss och kram

ja jag säger då det

Tillbaka i skolan igen efter en oerhört mysig och lugn helg...men nu är det verkligen dags att ta tag i skolan och affärsredovisning. Allting står väldigt stilla för tillfället har lite problem att komma vidare.

var och tittade på en lägenhet väldigt fin men kände att jag inte borde slänga mig in i något som jag inte är hundra på. och föräldrarnas hus börjar ta form riktigt fort golv och tapeter är på g så det ska bli spännande och se hur det blir när jag ska hem i helgen.

gud vad hösten kan vara mysig på sitt sätt man får tända en massa ljus och bara mysa det ända som saknas är någon att mysa med.

prison break ikväll är michal hot eller vad
nä dags att fortsätta med ingenting



Skåningar och deras R

Jag har de senaste dagarna blivit lite retad kanman nästan säga för min skånska ja speciellt mina R fick en tillsägelse att jag skulle sätta tungspättsen långt fram i gummen när jag ska säga något med R jag kommer nog aldrig lära mig det är ju jobbigt nä när man pratar går allt som på räls så att säga.

Idol avgjordes precis och herregud vad spännande snygge erik vs cissi och efter förra veckans skräll vet man ju inte vad man ska tro så jag blev lite orolig när erik hamna på botten men som tur var åkte äntligen cissi hem det var på tiden enligt min åsikt.

Skrev en intresse anmälan på en lägenhet idag vet inte riktigt vad jag tycker om det min pappa tyckte jag skulle försöka hitta några jag kunde bo ihop med för det blir ju betydligt billigare så men det är svårt att hitta någon som man kan tänkas bo med och som samtidigt kan tänkas bo med dig...antar det bara är att fortsätta leta :)

usch här ser verkligen för j-ligt ut i min lägenhet måste städa plugga och träna i helgen det vill säga den är fullpackad ska även sovas och tittas på film är det tänkt och kanske till och med gå ut en sväng imon man vet aldrig.


Film min stora passion precis som kärlek eller?

Ja herre gud efter en ganska lång och trött dag kom jag hem vid 18 och satte igån en film mysigt ju längre kvällen gick desto mysigare blev min lägenhet med tända ljus det ända som saknas är en man som ligger bredvid och myser och tittar på film med MIG.

aja kl är nu 21 och jag ska precis börja se tredje och sista filmen för idag sen ska jag SOVA för idag har jag verkligen varit trött.

Man sitter i sin ensamhet och funderar för det finns ju inte mkt annat att göra om man säger så i alla fall varför ska kärlek vara så svårt jag förstår det inte...jag borde verkligen städa min lägenhet alla mina kläder hänger antingen på soffan eller ligger i tvättkorgen och sen gjorde jag i ordning lite smutsig disk också BUBBA..

nä vad deppigt jag känner för att mysa och jag känner för att göra det med en speciell person MUMMA

nä back to the movie se ya  

blööö för redovisning

ja den här nya kursen tar ju kol på en och vi har bara haft den tre dagar...nej det där med redovisning är klurigt och jag kan ju inte påstå att vi går fram i ett lagom tempo nä så fort som möjligt...sen kom jag hem och hittade ett brev från min hyresvärd där det stod att vi festa ganska mkt på vår våning och om vi inte ville ha en höjd hyra så fick vi antingen betala för mer städning eller städa mer själv..hmm ja vad ska man säga lite jobbogt att de säger att hyran kan höjas på grund av öl på väggarna jag menar vi bor ju faktiskt i ett hus med bara studenter. jaja ska väl föroppningsvis inte bo kvar här nästa läsår hopps på att hitta en egen lägenhet.

nä ska snart gå och träna har inte gjort det på ett tag så det är dags att ta tag i sitt liv igen.

gött

en skön helg hemma hos föräldrarna

ja jag tog lite paus från allting och åkte hem till mina föräldrar vilket var riktigt skönt.
husbygget därhemma börjar verkligen ta form nu är det bara golv och väggar som ska kläs sen är det bara att flytta in.

När jag kom tillbaka till Hbg tidigare idag blev jag chockad ja herre gud vilken fest de måste ha haft i min korridor det såg...ja vad ska man säga det såg för j-ligt ut två av sofforna från sammlingsrummet stod i korridoren och golvet var fullt av tomma ölburkar och annat. nej det var nog tur jag inte sov hemma inatt hade nog inte fått en blund i ögonen i så fall.

och sen måste jag bara ta upp idol skandalen ja att Danny åkte ut istället för Cissi och Johan som var så mkt sämmre än han ja det tyckte i alla fall jag....

nä nu ska jag ta det lungt ett tag har ont i huvudet

mår skit

jaha då sitter men dagen efter och mår blööö och det menar jag verkligen
drack kanske lite för mkt igår slutade i alla fall med att P och A gick hem med mig innan vi ens kom till utestället...ska jag vara ärlig har det aldrig hänt mig förr men nån gång måste ju vara den första. 

 och jag kan ärligt säga att dagen efter är inte mycket bättre allså...undrar egentligen varför man försätter sig i sådana positioner så man mår kasst det verkar egentligen väldigt idiotiskt och speciellt kul är det inte heller faktiskt.

skulle bara vilja ligga hemma i min säng idag och titta på film men icke nä idag har vi så klart ha en tre timmars introduktion till en ny kurs. skulle man inte bara kunna få återhämta sig från tentan och bakfyllan innan man sätter igång igen.

nä min hjärna är inte riktigt som den borde vara idag så nu ska jag sova lite till

god natt

RSS 2.0