Gröna fingrar, och ett stort TACK

Glömde föresten berätta jag har skaffat mig en orkidé, en av de vackraste och stilrenaste blommorna jag stött på i mitt liv, än så länge =). saken med orkidéer är att jag personligen aldrig har lyckats med dem och anser dem därför svåra att sköta, medan andra som jag mött säger att de är hur enkla som helst.

så mitt uppdrag är alltså att göra mitt bästa för att inte ta dör på ännu en av mina inköpta växter och få den att blomma och förgylla min enkla boning med sin utstrålning och sitt lugn, och inte att tala om dess syreproduktion =).

sen var det ju så att jag fyllde år i går, och jag är väldigt imponerad över att det var så många som kom ihåg mig och ringde och gratta!!! vill bara säga ett stort tack för uppvaktningen.

Och P tack så jätte mkt för trevligt sällskap och en efterrätt att dö för ...men precis som kanelbullarna kräver den nog en powerwalk någon dag...vi har alltså två promenader innestående nu....och om du skulle förstå filmen vi såg igår, så informera mig gärna =)

Puss & Kram

Mätt och belåten

Vilken dag...idag har det kännts som början av hösten har kommit...det har varit en riktit härlig höstdag med en skinande sol...kan det bli bättre, kankse kanske inte..

bestämde mig i alla fall att jag efter jobb skulle ut och gå en rejäl runda...men, japp det kommer ett men, riktigt så blev det inte. det var ett tag sedan jag lagade en rejäl middag så när jag kom hem idag var jag ganska trött i kroppen,plus att magen kurrade, så jag bestämde mig för att skjuta lite på promenaden, som ändå inte blev av, och laga mig ett riktigt mål mat.

Oh vilken måltid det blev, är ganska nöjd själv faktiskt, kyklking marinerad i citron och honung med timjan och inte att glöma en klick dijonsenap som körsbäret på toppen. till detta gjorde jag lite sallad kokade potatis och självklart får vi ju inte glömma den hemmagjorda guacamolen hur god som helst =)

sen lade jag mig på soffan och ar faktiskt inte riktigt orkat resa mig från den...snrt blir det filmdax sen kanske hinna läsa lite innan man ska få sin behövda nattsömn för att klara av ett 10h pass på jobb imon =)

later


Bovarna i mitt liv

En frusen tigerräka, japp precis vad där står, skulle se vad jag hade i frysen i morse och blev brutalt attackerad av tigerräkorna vilket resulterade i ett sår på min tumme.

Manpower, söker en viss person på manpower tredje dagen i rad, personen i fråga har dessutom sagt att hon skall ringa upp migntre dagar på raken  nu...kan man bli mer bitter på folk som man är i behov av för att kunna gå vidare med sitt liv och skapa lite struktur.

Mitt shoppingbegär, japp de tittar fram lite extra mkt kring löning och när jag är i malmö, vilket jag varit i två dagar,...detta begär resulterade i alla fall i att jag gjorde av med mer pengar än jag borde...även om jag hittade en del saker som jag velat ha ett tag nu, plus ett par jeans som hör med häpnad sitter riktigt bra...woho..

Smutsen och disken i min lägenhet, ja det samlas på ganska fort men jag orkar verkligen inte ta tag i det hela...kanske disken senare i kväll.

Min avsaknad av pengar i plånboken. Var ännu en gång nere i affären och skulle bara handla det nödvändigaste vilket innebär fil och lite frukt. tänkte nu ska ja hålla mig kring hundralappen..´men icke så nicke det ligger nog en förbanelse över mig när jag går och handlar då det alltid försvinner mer i från mitt konto än vad det gör av affären =)...det verkar som om jag inte kan handla under tvåhundralappen och den dagen då det sker, det vill sägar handlar för mindre än 200 och närmre 100 då ska jag fira =)

Youtube, som jag "råkar" fastna vid varje kväll uan att överhuvudtaget se på något vettigt. är dock en av de bästa internetsidorna någonsin skapade. tänk så många som blivit kända för att de lagt upp en rolig eller helt fantastisk video på youtube...helt otroligt

och nu flummar jag en hel del men i alla fall detta är bovarna i mitt liv just nu och de gör det inte speciellt lätt att leva...tgerräkan kanske inte ställer till med jätte problem , men tillräckligt för att jag ska störa mig på den =)


OS yra

sitter bänkad framför tv:n och har precis sett avslutet på dagen friidrott kval och tävlingar... har tyvärr inte sett så mkt annat när det gäller os utan har mest sett på samanfattningarna...

något somjag har funderat en del på är varför vi som sitter hemma i tv sofforna runt om i Sverige har så höga krav på våra atleter? Jag menar skulle man som idrottare åka till en tävling som OS och inte göra sitt bästa. varför är inte ett silver tillräkligt bra..läste tidningen idag där man hade skrivit att svanska dubbeln hade nöjt sig med ett silver redan innan finalen...men jag menar det var inte ett speciellt lätt motstånd inkluderat en värlsdtvåa..

sen har vi vår kära brottare som blev av med sin medalj men som alla hyllar då han gjorde det som han ansåg vara rätt..och jag argumenterar ej emot det är han nöjd med sitt beslut så good for him...men varför skriver man inte positivt om dem som faktiskt får en medalj oavsett om det är ett gul, silver eller brons. Sluta sätta för höga krav på våra idrottare de gör sitt bästa. Hade inte kunnat göra det bättre själv i alla fall!!

Framtida förhoppningar eller krav är Kallurs häckfinal och Holms höjdhopp.. heja Sverige

nu är det bara fyra dagar kvar sen ska jag få vara ledig ett tag..det ska verkligen bli hur härligt som helst..ska unna mig en massage och se till att få igång ansökan till Australien och kanske åka på någon mini semester vem vet!!

nu ska det tittas på fotboll..


trött och sliten

Ännu en lång väntan mellan mina inlägg vilket jag ber om ursäkt för ...jag har väl egentligen ingen bra ursäkt till varför mer än att jag har jobbat så mkt i sommar att jag inte har haft orken eller tiden till att sätt mig och skriva.

Jag har verklig jobbat så mkt i sommar att jag är i en period där jag räknar dagarna jag har kvar att jobba...är verkligen så trött på jobbet just nu. Plus att hela min kropp värker jag kan ritktigt känna knutorna på ryggen utan att behöva anstränga mig skulle verkligen behöva en massage. Insåg i går hur svag min kropp är eftersom jag inte har haft varken tiden eller orken att gå och träna de senaste veckorn. Detta är något jag måsta börja ta tag i snart. 
Men snart sommarperioden över och äntligen ska jag få några lediga dagar som jag kan njuta av..och se till att fixa vissa saker som just nu ligger och samlar damm. En av dessa saker är min ansökan till universitets studier i Australien, vilket jag har pratat om att jag ska göra nu i flera månader och som jag fortfarande står vid, men inte har sökt till än =)

Sen måste jag se till att få ett nytt jobb så jag kan spara ihop lite pengar til min resa...detta har dock visat sig att inte vara speciellt enkelt...men jag håller fortfarande tummarna för att någon ska höra av sig...

Det är verkligen något företag är dåliga på att göra det vill säga höra av sig till de som sökt deras lediga tjänst. För oavsett om den sökande inte fått tjänsten är det skönt att få veta det så man kan gå vidare.

nej nu kom jag på en massa jag ska försöka hinna med idag och en av dessa saker är att ut och gå en rejäl runda, har inte gjort det på hur länge som helst och kanske gå inom affären för att få med mig lite mat hem =)

later



RSS 2.0